• mar-sosem-lesz-ugyanolyan3
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan2
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan5
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan6
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan4
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan10
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan11
  • mar-sosem-lesz-ugyanolyan3

MÁR SOSEM LESZ UGYANOLYAN

0 reviews
0 out of 5

8 990 Ft

VERS ÉS ÜVEGÉKSZER EGYSZERRE.

A karkötő az “EZÜST EMLÉKEZET” kollekció része.

Ehhez az ékszerhez egyedi üvegverset kap, melyet Czapáry Veronikaíró, költő írt. A vers részletét feljebb olvashatta, és minden vershez jár egy minimum öt sor személyre szabott írás, melyet csak az üvegékszer birtokosa olvashat el. Ezt az adott pillanat és a megrendelés ihleti. A verset díszpapíron, kézzel aláírva az üvegékszerrel együtt szállítjuk, amennyiben szeretné, lehet üveg előlappal is kérni, ebben az esetben asztalra is lehet tenni, vagy a falra is akasztható.

Így megvalósul az, hogy ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Amennyiben ajándéknak szánja és az ajándékozottnak van egy története, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, vagy írja le megjegyzésben a rendeléshez, és szívesen beleszövöm költői nyelven az üzenetet a versbe, amelyet át szeretne adni.

 

Ez az ékszer is ROZSDAMENTES, ANTIALLERGÉN, IDŐTÁLLÓ 

ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN,

melybe a “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI” LOGÓJA van beütve, ÍGY MINDEN TERMÉK LOGÓZÓTT IS. (Az orvosi nemeacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg, nem fogja meg a kezét, teljesen antiallergén, fémjele: L316. Ha allergiás az ezüstre, erre nem lesz az, mivel az ezüst tartalmaz nikkelt, ez a szerelék nem, akik csak aranyat tudnak hordani, igazándiból azoknak megfelelő. Ez az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült különleges, magas minőségi üvegekből, időigényes módon üvegolvasztó kemencében. 760-900 fokig egy különleges, titkos eljárás során többször olvasztom össze az üvegeket és kifejlesztettem egy – a muránói üveg készítéséhez hasonló – technikát. amellyel egyedivé varázsolok minden egyes darabot. Miután megkapja az üveg végső formáját, egy különleges ragasztaési technikával ragasztom össze a nemescélt az üveggel.

Az ékszerek díszdobozban, vagy díszcsomagolásban kerülnek átadásra

Mindenből csak egy darab készül, hasonló alatt ezt értjük, kattintson erre a szövegre kérem, . Mivel ennek az ékszernek az elkészítési ideje különösen időigényes, és több olvasztási fázison megy keresztül, ezért EGY HÉT ALATT KÉSZÜL EL (PLUSZ / MINUSZ 3 NAP).

EZ AZ ÉKSZER 3D, AMI ALATT AZT ÉRTEM, HOGY FORGATVA KÜLÖNFÉLE MÉLYSÉGŰ ÜVEGEKET LEHET MEGLÁTNI BENNE, VALAMINT OLDALRÓL NÉZVE SOKRÉTEGŰ.

Amennyiben sürgős, kérem vegye fel velem a kapcsolatot és meg tudom mondani a pontos szállítási időpontot. Bármikor választhat továbbá AZONNAL ELVIHETŐ (kattintson ide) termékeink közül is.

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK, kérem ezzel kapcsolatban olvassa el a GARANCIÁLIS FELTÉTELEINK MENÜPONTOT. 

 

Érdekelhetnek még…

Translate »