• atfolyas.jpg
  • atfolyas2.jpg
  • atfolyas11.jpg
  • atfolyas7.jpg

ÁTFOLYÁS

0 vélemény
0 out of 5

5 990 Ft

Üzenet az Üvegsztorinak

A gyűrű a “HIPNOTIKUS MÁLYVA” kollekció része.

Ehhez az egyetlen darabos gyűrűhöz a kollekció üvegversének motívumait felhasználva, egyedi üvegvers jár, melyet Czapáry Veronika író, költő, üvegművész írt. A verset díszpapíron, kézzel írva az üvegékszerrel együtt szállítjuk. Mindegyik versbe belesző a költő pár egyedi sort, amely nincs a weboldalra leírva, az adott pillanat és a megrendelés ihleti majd. Ez csak Neked szól.  A verset kérheted keretezve / üvegezve is, így a falra is felakaszthatod. Ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Ez az ékszer is ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN, melybe “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI“-S LOGÓ van beütve. (Az orvosi nemeacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg és nem fogja meg a kezed. Antiallergén, fémjele: L316. Ez az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült üvegolvasztó kemencében.

Mindenből csak egy darab készült, ezért ebből a termékből csak hasonlót tudunk készíteni, ennek EGY HÉT AZ ELKÉSZÍTÉSI IDEJE RENDELÉSTŐL SZÁMÍTVA. Ha sürgős, légyszi keresd az azonnal elvihető üvegtárgyaink között.

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK, ha bármi baja esik, kérjük visszaküldeni és egy hasonló újat küldünk helyette.

 

HIPNOTIKUS MÁLYVA kollekció üvegversének egy variációja:

 

MIVEL EBBŐL A TERMÉKBŐL CSAK HASONLÓ KÉSZÜLHET, MERT CSAK EGYETLEN DARAB KÉSZÜLT BELŐLE, EZÉRT A KISZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJE MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTVA: KÉT HÉT. HOGY MIT ÉRTÜNK “HASONLÓ” ALATT, NÉZD MEG KÉRLEK AZ UTOLSÓ KÉPEN.

Érdekelhetnek még…

Translate »

Feliratkozás

* Kötelezően kitöltendő