• bolygo_alap
  • bolygo5
  • bolygo21
  • bolygo20
  • HASONLo vegl

BOLYGÓ GYŰRŰ

0 vélemény
0 out of 5

2 990 Ft

Üzenet az Üvegsztorinak

A gyűrű a “HIPNOTIKUS MÁLYVA” kollekció része.

Ehhez a gyűrűhöz a kollekció üvegversének egy variációja jár, melyet Czapáry Veronika író, költő, üvegművész írt. A verset díszpapíron, kézzel írva az üvegékszerrel együtt szállítjuk. Mindegyik versbe belesző a költő pár egyedi sort, mely nincs itt, az adott pillanat és a megrendelés ihleti majd. Ez csak Neked szól.  A verset kérheted keretezve / üvegezve is, így a falra is felakaszthatod. Ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Ez az ékszer is ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN, melybe “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI“-S LOGÓ van beütve. (Az orvosi nemeacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg és nem fogja meg a kezét. Antiallergén, fémjele: L316. Ez az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült üvegolvasztó kemencében.

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK, ha bármi baja esik, kérjük visszaküldeni és újat küldünk helyette.

Mindenből csak egy darab készült, ezért ebből a termékből csak hasonlót tudunk készíteni, ennek EGY HÉT (PLUSZ/MINUSZ 3 NAP) AZ ELKÉSZÍTÉSI IDEJE RENDELÉSTŐL SZÁMÍTVA. Ha sürgős, kérem keresgéljen az azonnal elvihető üvegtárgyaink között.

MIVEL EBBŐL A TERMÉKBŐL CSAK HASONLÓ KÉSZÜLHET, MERT MÁR NINCSEN RAKTÁRON, EZÉRT A ELKÉSZÍTÉSI HATÁRIDEJE UTALÁSTÓL SZÁMÍTVA: EGY HÉT (PLUSZ/MINUSZ 3 NAP). HOGY MIT ÉRTÜNK “HASONLÓ” ALATT, NÉZD MEG KÉRLEK AZ UTOLSÓ KÉPEN.

 

Translate »

Feliratkozás

* Kötelezően kitöltendő