• HARMAT1
  • harmat2
  • harmat3

HARMAT PONTFÜLBEVALÓ

0 vélemény
0 out of 5

1 990 Ft

Üzenet az Üvegsztorinak

“HARMAT” FÜLBEVALÓ

 

„Az áttetsző por miatt van, amely az üvegből van,

és annyi minden belekeveredik…

 

 

A fülbevaló a “HIPNOTIKUS MÁLYVA” kollekció része.

 

Ehhez a fülbevalóhoz egyedi üvegvers jár, melyet Czapáry Veronika író, költő, üvegműves írt. A verset díszpapíron, kézzel írva az üvegékszerrel együtt szállítjuk. Mindegyik versbe belesző a költő pár egyedi sort, mely nem olvasható itt, az adott pillanat és a megrendelés ihleti majd. Csak Neked szól.  A verset kérheted keretezve / üvegezve is, így a falra is fel lehet tenni. Ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Ez az ékszer is ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN, melybe “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI“-S LOGÓ van beütve. (Az orvosi nemesacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg és nem fogja meg a kezét. Antiallergén, fémjele: L316.) Ez az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült üvegolvasztó kemencében.

Mindenből csak egy darab készül, ezért ebből a termékből csak hasonlót tudunk készíteni, és EGY HÉT A KISZÁLLÍTÁSI IDEJE RENDELÉSTŐL SZÁMÍTVA. Ha sürgős, kérem keresgéljen az azonnal elvihető üvegtárgyaink között.

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT ADUNK, ha bármi baja esik, kérjük visszaküldeni és egy hasonló újat küldünk helyette.

 

“HARMAT” (A kollekció alapversének egy variációja):

 

 

MIVEL EBBŐL A TERMÉKBŐL CSAK HASONLÓ KÉSZÜLHET, MERT MÁR NINCSEN RAKTÁRON, EZÉRT A KISZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJE UTALÁSTÓL SZÁMÍTVA: EGY HÉT.

 

Translate »

Feliratkozás

* Kötelezően kitöltendő