• PAR DOLOG MEG PINK11 másolat
  • PAR DOLOG MEG PINK8
  • PAR DOLOG MEG PINK10

PÁR DOLOG MEG PINK

0 reviews
0 out of 5

1 990 Ft

VERS ÉS ÜVEGÉKSZER EGYSZERRE.

A fülbevaló a “HIPNOTIKUS MÁLYVA” kollekció része.

Ehhez az ékszerhez egyedi üvegverset kap, melyet Czapáry Veronika író, költő írt. A vers részletét feljebb olvashatta, és mindenvershez jár egy minimum öt sor személyre szabott írás, melyet csak az üvegékszer birtokosa olvashat el. Ezt az adott pillanat és a megrendelés ihleti. A verset díszpapíron, kézzel aláírva az üvegékszerrel együtt szállítjuk, amennyiben szeretné, lehet üveg előlappal is kérni, ebben az esetben asztalra is lehet tenni, vagy a falra is akasztható.

Így megvalósul az, hogy ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Amennyiben ajándéknak szánja és az ajándékozottnak van egy története, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, vagy írja le megjegyzésben a rendeléshez, és szívesen beleszövöm költői nyelven az üzenetet a versbe, amelyet át szeretne adni.

 

Ez az ékszer is ROZSDAMENTES, ANTIALLERGÉN, IDŐTÁLLÓ 

ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN,

melybe a “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI” LOGÓJA van beütve, ÍGY MINDEN TERMÉK LOGÓZÓTT IS. (Az orvosi nemeacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg, nem fogja meg a kezét, teljesen antiallergén, fémjele: L316. Ha allergiás az ezüstre, erre nem lesz az, mivel az ezüst tartalmaz nikkelt, ez a szerelék nem, akik csak aranyat tudnak hordani, igazándiból azoknak megfelelő. Ez az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült különleges, magas minőségi üvegekből, időigényes módon üvegolvasztó kemencében. 760-900 fokig egy különleges, titkos eljárás során többször olvasztom össze az üvegeket és kifejlesztettem egy – a muránói üveg készítéséhez hasonló – technikát. amellyel egyedivé varázsolok minden egyes darabot. Miután megkapja az üveg végső formáját, egy különleges ragasztaési technikával ragasztom össze a nemescélt az üveggel.

Az ékszerek díszdobozban, vagy díszcsomagolásban kerülnek átadásra

Mindenből csak egy darab készül, (kivéve a pontfülbevalókat) ez az ékszer nincsen raktáron, a kép csak illusztráció, csak hasonlót tudunk készíteni, melynek KB. EGY HÉT AZ ELKÉSZTÉSI IDEJE. Ha sürgősebb, kérem válasszon az AZONNAL ELVIHETŐ TERMÉKEINK KÖZÜL, ahol a kiszállítási idő 1-3 nap. Vagy érdeklődjön személyes üzenetben és meg tudom mondani a szállítás pontos időpontját. A hasonló alatt ezt értjük, kattintson erre a szövegre kérem.

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK, kérem ezzel kapcsolatban olvassa el a GARANCIÁLIS FELTÉTELEINK MENŰPONTOT. 

 

Érdekelhetnek még…

Translate »