• par dolog
  • PAR DOLOG MEG PINK7
  • PAR DOLOG MEG PINK
  • PAR DOLOG MEG PINK8

PÁR DOLOG MEG PINK FÜLBEVALÓ

0 vélemény
0 out of 5

3 990 Ft

Üzenet az Üvegsztorinak

VERS ÉS ÜVEGÉKSZER EGYSZERRE.

Anyaga / mérete, elkészítési módja: két egymásra olvasztott üveg / a kör átmérője: 1,5 cm / fusing üveolvasztásos technika – bármilyen színben, méretben és mintával elkészíthető bizonyos kereteken belül (ehhez írj üzenetet).

Megismételhetetlen egyetlen darabos termék: Igen, ebből nem tud ugyanolyan, csak hasonló készülni. Készítettem egy képet, amelyen illusztrálom, hogy milyen a hasonló.

Elkészítési ideje: 3 nap – 1 hét  (Erről bővebben olvasd el ezt.)

Szállítási ideje: 2-3 nap (Ha sürgősebb, akkor nézd meg az “azonnal elvihető” termékeinket.)

A fülbevaló a “HIPNOTIKUS MÁLYVA” kollekció része.

Ehhez az ékszerhez egyedi üvegverset kapsz, melyet Czapáry Veronika író, költő, azaz én írtam. A vers részletét feljebb olvashattad, és minden vershez jár egy minimum öt sor személyre szabott írás, melyet csak az üvegékszer birtokosa olvashat el. Ezt az adott pillanat és a megrendelés ihleti. A verset díszpapíron, kézzel aláírva az üvegékszerrel együtt küldöm, amennyiben szeretnéd, lehet üveg előlappal is kérni, ebben az esetben asztalra is lehet tenni, vagy a falra is akasztható. Ezt a termék alatt, az “ÜVEGVERS KINÉZETE” menűpontban tudod kiválasztani.

Így megvalósul az, hogy ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Amennyiben ajándéknak szánod és az ajándékozottnak van egy története, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben, és én szívesen beleszövöm költői nyelven, amit szeretnél üzenni az üvegtárggyal és a verssel. Ebben az esetben, akár át is tudom írni a verset, vagy hozzá is tudok írni.

Ez az ékszer is ROZSDAMENTES, ANTIALLERGÉN, IDŐTÁLLÓ 

ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN,

melybe a “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI” LOGÓJA van beütve, ÍGY MINDEN TERMÉK LOGÓZÓTT IS. Az orvosi nemeacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg, nem fogja meg a kezed, teljesen antiallergén, fémjele: L316. Ha allergiás vagy az ezüstre, erre nem leszel az, mivel az ezüst tartalmaz nikkelt, ez a szerelék pedig nem, akik csak aranyat tudnak hordani, azoknak is megfelelő.

Az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült különleges, magas minőségi üvegekből, időigényes módon, üvegolvasztó kemencében. 760-900 fokig egy különleges, titkos eljárás során többször olvasztom össze az üvegeket és kifejlesztettem egy – a muránói üveg készítéséhez hasonló – technikát. amellyel egyedivé formálok minden egyes darabot. Miután megkapja az üveg végső formáját, egy különleges ragasztási technikával ragasztom össze a nemescélt az üveggel.

Az ékszerek díszcsomagolásban kerülnek átadásra, de külön lehet még hozzájuk kérni díszdobozt is

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK, kérlek ezzel kapcsolatban olvasd el a GARANCIÁLIS FELTÉTELEINK MENŰPONTOT. 

 

Érdekelhetnek még…

Translate »

Feliratkozás

* Kötelezően kitöltendő