• 4D9C353D-D0D7-4C38-A987-53C71B6CB921
  • 91ABB5AB-CF36-4E0C-BE8A-D758E6535C40
  • 65E9B04A-9994-4FB1-9F43-77E68B4B55BE
  • 6C1BB494-3D96-4815-9527-3E126CD92DC7

TEGNAP TÉLI ÁLMOT ALUDTUNK GYŰRŰ

0 vélemény
0 out of 5

5 900 Ft

Üzenet az Üvegsztorinak

• EGYETLEN DARABOS ÜVEGÉKSZER ÉS VERS EGYSZERRE
• LOGÓZOTT ORVOSI NEMESACÉLLAL
8 ÉV GARANCIÁVAL

Anyaga / elkészítési módja: több egymásra olvasztott üveg / fusing üvegolvasztásos technikával készült – bármilyen színben, méretben és mintával elkészíthető bizonyos kereteken belül (ehhez írj üzenetet az info@uvegsztori.hu-ra).
Ennek a darabnak a mérete: 0.5 x 3 cm.

Megismételhetetlen egyetlen darabos termék: Nem tud ugyanolyan, csak hasonló készülni. Készítettem egy képet, amelyen illusztrálom, hogy milyen a hasonló.

Elkészítési ideje:  1 hét  (Erről bővebben olvasd el ezt.)

Szállítási ideje: 2-3 nap (Ha sürgősebb, akkor nézd meg az “azonnal elvihető” termékeinket.)

A fülbevaló a “NARANCSVIRÁGOK” kollekció része.

Ehhez az ékszerhez egyedi üvegverset kapsz, melyet Czapáry Veronika író, költő írt. A vers befejezése meglepetés. A verset díszpapíron, kézzel aláírva az üvegékszerrel együtt küldöm, amennyiben szeretnéd, lehet üveg előlappal is kérni, ebben az esetben asztalra is lehet tenni, vagy a falra is akasztható.

Így megvalósul az, hogy ahogy nincs két ugyanolyan ékszer, úgy nincs két ugyanolyan vers sem.

Amennyiben ajándéknak szánod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben, és én szívesen beleszövöm az üvegversbe, amit szeretnél üzenni az üvegtárggyal üzenni.

Ez az ékszer is ROZSDAMENTES, ANTIALLERGÉN, IDŐTÁLLÓ 

LOGÓZOTT ORVOSI NEMESACÉL SZERELÉKEN VAN,

melybe a “CZAPÁRY ÜVEGSZTORI” LOGÓJA van beütve. Az orvosi nemeacél szerelék ugyanolyan csillogó színű marad húsz év múlva is, nem feketedik meg, nem fogja meg a kezed, teljesen antiallergén, fémjele: L316. Ha allergiás vagy az ezüstre, erre nem leszel az, mivel az ezüst tartalmaz nikkelt, ez a szerelék pedig nem. Általában akik csak aranyat tudnak viselni, azoknak megfelelő.

Az ékszer fusing üvegolvasztási technikával készült üvegolvasztó kemencében 760-930 fok között. Egy különleges, titkos eljárás során többször olvasztom össze az üvegeket, forgatom és így kifejlesztettem egy Magyarországon egyedülálló technikát, amellyel egyedivé formálok minden egyes darabot. Az üvegeket többször olvasztom meg, és csiszológéppel csiszolom meg. Miután megkapja az üveg végső formáját, egy különleges ragasztási technikával ragasztom össze a nemescélt az üveggel.

Az ékszerek díszcsomagolásban kerülnek átadásra

Minden ékszerre 8 ÉV GARANCIÁT VÁLLALOK, kérlek ezzel kapcsolatban olvasd el a GARANCIÁLIS FELTÉTELEINK MENŰPONTOT. 

 

Translate »

Feliratkozás

* Kötelezően kitöltendő